Over ons

Eva Schermerhorn

Mob: 06-22466084
Tel: 020-4 20 08 88
eva.schermerhorn@julliemediation.nl
Eva is mediator en advocaat in Amsterdam. Als advocaat heeft zij een lange ervaring in het arbeids-en sociale zekerheidsrecht en zij houdt zich ook bezig met het personen-en familierecht. Dit zijn ook de gebieden waar zij zich als mediator op richt. Zij heeft een specialisatieopleiding tot arbeidsmediator gevolgd. “Ik ben enthousiast geraakt voor mediation als manier om geschillen op te lossen. In een juridische procedure worden de tegenstellingen vaak vergroot en wordt de beslissing in handen gelegd van de rechter, in mediation wordt rekening gehouden met de belangen van beide partijen en houden zij de oplossing in eigen hand.  Er is geen winnaar of verliezer, maar – als het goed is – twee winnaars.

Sacha van den Ende

Tel: 06-39643722
sacha.vandenende@julliemediation.nl

Sacha is mediator en jurist.

Sacha is werkzaam als jurist bij een overheidsinstelling en heeft veel ervaring met opvoedingsproblemen in het familie- en gezinsleven.  Zij kan naast partijen staan om hen een helpende hand te bieden.

“Mediation kan een belangrijk hulpmiddel zijn om onderling uit de conflicten te komen zonder inmenging van de rechter. Ik kan partijen begeleiden in het oplossen van deze conflicten en hen ondersteunen in het vinden van een oplossing”

Peter Wortel

Tel: 06-42199321
peter.wortel@julliemediation.nl

Peter is jurist, MfN-registermediator en Oplossingsgerichte Coach. Hij werkt als adviseur beleid & innovatie bij welzijnsorganisatie MeerWaarde.

Hiervoor was hij werkzaam binnen de bankwereld en bij diverse bedrijven als communicatie specialist en manager. In zijn leidinggevende functies heeft hij regelmatig met zakelijke conflicten te maken gehad.
In zijn vrije tijd is hij als vrijwilliger betrokken bij buurtbemiddeling.

“In mediation en coaching kan ik veel van mijn werkervaring kwijt en van mezelf als persoon. Ik ben betrokken en nieuwsgierig naar wat andere mensen drijft en vindt het mooi als ik hen oplossingsgericht kan helpen.”

www.linkedin.com/in/peterwortel